sminktesztek | őszhangulatú pirosítók


Hát... esik is, meleg is, hideg is, ilyen is meg olyan is, de bárhonnan nézem, ősz van. A faleveles hangulat már kezdi éreztetni magát, meg a reggeli-esti sötétség is terpeszkedik, így hát nyugodtan előkerülhetnek a sötétebb, hangsúlyosabb színek, nehéz szemfestések és testes pirosítók: ennek örömére elhoztam a négy kedvencemet. Ezek közül az első kettő még biztosan kapható, így ha valakinek nem tetszik, könnyedén be is tudja szerezni :)


BYS Baked Blush - #03 Perfect Plum: 5 grammos szépség nagyjából 4-500 forintért kincses sziget, szeretlek!, színét tekintve leginkább jujubavörös, nagyon szép fénnyel. Abszolút csillámmentes, felvitelkor nem pereg, ráadásul egész nap ki is tart. Ha nem így lenne is be merném dobni a táskámba, mert biztosan zár, hangosan kattan és néha meg kell erőltetnem magam, hogy ki tudjam nyitni, így nem fenyeget olyan veszély, hogy esetleg összekenné a szövetet. Szerintem végtelen ideig elég lesz, de nem is bánom, mert csudiszép :)

Ludanmei Terra Cotta Blusher/Eyeshadow -  No.D141: szerencsémre legyen mondva ő is 5 grammos, de sokkal szerencsétlenebb csomagolásban. A teteje nem pattan túl biztonságosan; alapvetően zörög, ha hozzáérek, ezért nem szívesen vinném magammal sehová. Járt hozzá egy használhatatlan applikátor, de attól már megváltam, bocsi :D A színe viszont meseszép! Valahová a teaszín és a mandarinzselé közé tehető, egy rendkívül világos, visszafogott fényt eredményező termékkel van dolgunk. Én személy szerint néha highlighterként is használom, vagy amikor valami visszafogott sminket szeretnék.

Il-Makiage Color Shadow Powder - Indian Curry: kezdem úgy érezni, hogy csak szemhéjpúdereket használok pirosításra :D De esküszöm, vannak rendes darabjaim is! Leginkább téliek, ezért majd decemberben bebizonyítom, ígérem. Visszatérve a kedvenc indián currynkhez, sötét berkenyeszíne van, cserébe az őszi-halloweeni hangulat illetve a tartósság garantált. Innen sötétnek tűnik, de remekül eldolgozható és építhető. Ráadásul matt is. És azt mondtam már, hogy tartós?

Il-Makiage Color Rouge Powder - Explosion: ez itt a fenti cukiság párja, ami szintén matt, szintén tartós és szintén jó vétel. A csomagolásuk egyforma, nem esik nehezemre bevágni őket egy neszesszerbe, de azért egy táska alján kallódást nem vállalnék be vele. Ne dobjuk őket a táskák aljába, mert szomorúak és magányosak lesznek! :D Vasvörös a kicsike, elsatírozható és abszolút matt. Szeretjük egymást, még akkor is, ha érte őt némi baleset a közös életünk során.


csak nézzétek meg, milyen szépen csillog


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése