köröm●lakk | moyra josephine


Ömlengős, képekkel tűzdelt poszt következik a Moyra csodaszép taupe varázslatáról, a Josephine-ről. Ez előtt a drágaság előtt csak egy lila Gel Look lakkom volt, amit végül csak Anya körmeire kentem fel, mert a várttal ellentétben mégsem tetszett magamon - majd talán tavasszal vagy manikba -, de attól nem voltam elragadtatva.

Ellenben szükségét éreztem egy taupe lakknak, ami minden ruhámhoz illik, gyorsan szárad, maximum két réteges és nem túl drága. Elég sok kritérium, ugye? De ez a Moyra megugrotta, de még hogy! Egy egész kívánságlistát írtam miatta a Gel Look lakkokból, mert nem tudtam feldolgozni azt, ami a körmeimre került.

Tökéletes állag, megfelelő ecset, iszonyú gyors koppanósra száradás, egy réteg és magától fény. Ismétlem: egy(!!!) réteg, csak hogy nyomatékosítsam. Én nem vagyok ehhez a kényeztetéshez hozzászokva, hogy egyetlen egy közepes réteggel abszolút lefedje a körmeimet, sehol semmi körömágyvég, csíkozódás - rendkívül jól terül és picit javítható is -, egyszerűen csak ott van. Ráadásul magától fényes is: a képeken látni fogjátok, hogy nincs rajta fedőlakk. Remélem rám szakad egy bank, vagy találok az út mellett eldobva egy doboznyi Moyrát, mert ha nem, féljen tőlem a Kincses Sziget...

Most pedig jöjjenek a képek, hogy lássátok, miről beszélek:







2 megjegyzés:

  1. Szép lakk , hasonlít a Moyra 105-ös lakkjához ,
    Nagyon tetszik a blogod :)
    Nekem is van egy körmös blogom , ha van kedved nézd meg: mazsolavilag.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! ^^

      bepislogtam hozzád, csak erő kéne a kommenteléshez... :D

      Törlés