lakkteszt | essence merry berry red rocks & i love my golden pumps


Szerencsére idén az Essence úgy döntött, hogy behozza hozzánk is a karácsonyi kollekcióit :) Bár a tavalyi miatt még mindig morci vagyok ám...
A Merry Berry ugyan csak a Müllerekben elérhető, de a Winter? Wonderful! a DM drogériákban fog startolni a híresztelések szerint december 17. körül.

A Merry Berry kollekcióból az örök dílerem segítségével sikerült beszereznem három terméket - de tényleg, Szegeden is elférne egy... -, amik közül kettő nem túl meglepő módon körömlakk. A tartósságukról sajnos nem tudok nyilatkozni, ugyanis három nap után lemostam őket, de addig szépen bírták. :)

A Red rocks egy üvegben pinkes pirosnak tűnő, felkenve inkább piros, mint pink lakk, ami exhibicionista körömvégek esetében három rétegben fed. Hozzá kell tennem, hogy az én rétegeim nagyon vékonyak, de a lakk maga elég híg, egyenletesen terül és gyorsan szárad :) Panaszom nem lehet rá, nem egy kihagyhatatlan ajánlat, de szégyen rám nézve, hogy nem nagyon vannak piros krém finisű lakkjaim. Bordó és vörös annál több, de piros...?

Az I <3 My Golden Pumps már más kérdés :D Áttetsző alapban sok arany pehely található. Egyáltalán nem kell őket vadászgatni, az ecsetre egy mártással is bőségesen kerül belőlük. Egy kis terelgetést igényelnek, hogy ne egy vastag kupacba álljanak össze, de szerencsére hagyják magukat, így nagyon szép eredményt lehet velük elérni. A köröm felszínéből sem állnak ki, egy - vagy két vékony - réteg fedőlakkal az a minimális érdesség is eltűnik, amit okoznak. Az alábbi képeken egy rétegben láthatjátok őket, fedőlakk nélkül :)

elérhető: Müller | mennyiség: 8 ml | ár: 749 Ft






2 megjegyzés:

  1. De jól néznek ki...kár,hogy a rossmannokba nem hoznak ilyen csodákat. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye? :/ az all that greys se olyan rossz kollekció, de azért nem egy karácsonyi sajnos :(

      Törlés