Manikűrvadász 25. forduló


Elérkeztünk egy újabb fordulóhoz, amiről varázslatosan sikerült nem lemaradnom. Ezúttal Ciiskának köszönöm a szervezést! Remélem a következőt is időben észreveszem majd :D

Úgy alakult, hogy ismét PAncsit kaptam páromul. Mivel már nem először és nem másodszor kapom meg őt, kezdek kifogyni az őt méltató szavakból, inkább csak menjetek és lessétek meg a blogját; nem véletlen követem nagyon-nagyon rég óta.

Egy kikötésem volt a mostani választásommal szemben: ne legyen régebbi az előző Manivadász fordulónál. Mivel sikeresen beköszöntött a nyár tavasz, valami vidámat akartam, ezért esett a választásom erre a tavaszváró kihíváson született manikűrre.Nekem leginkább a hercegnős jelző jut róla eszembe - az elkészült manikűrömben inkább ezt az érzést akartam visszaadni, ami szerintem nem sikerült túlzottan, a sajátomat inkább elegánsnak mondanám. De végül is a hercegnőknek is munkaköri kötelességük az elegancia, így nem lőttem nagyon félre... :D Ez a borult, nyomott idő nem engedte, hogy ennyire rózsaszínbe boruljak, de igyekeztem nem újra valami sötét kombinációt alkotni.

Egy egyszerű, nálam már-már nudenak számító világos taupe alapra nyomdáztam nude holóval, az egyetlen csavart a középső- és gyűrűsujjamon található üres terület szolgáltatja az eredeti manikűrhöz képest, de mostanság nagyon tetszenek ezek a feles megoldások :) Igyekeztem több szögből is fényképezni, hogy látszódjon a nyomda rendesen, ez a holo nude elég makacs.

A felhasznált lakkok:

 • Moyra Gel Look - Giselle
 • Moyra Holographic - Infinity
 • MoYou - Enchanted 05

Ez voltam én erre a fordulóra, nézzétek meg a többiek munkáit is! Biztos vagyok benne, hogy csodaszép alkotások születtek most is :)
15 megjegyzés:

 1. Nagyon elegáns,visszafogott manikűr lett :)

  VálaszTörlés
 2. Hercegnős manikűr lett, nagyon szép, visszafogott a holo ragyogás a mintában :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm ^^ engem meglepett, mennyire szép ez a holo nyomdázva, de most úgy érzem, csak ezt akarom használni :D

   Törlés
 3. Nagyon szép lett, nekem is tetszenek ezek a "feles" megoldások. (-:

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik, viszafogott és elegáns egyben! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép ez eredeti és a tiéd is. Akár menyasszonyi manikűr is lehetne. :)

  VálaszTörlés
 6. Szépséges,és nagyon nőies manikűr lett. Tetszik. :)

  VálaszTörlés
 7. Az a leheletnyi holo nyomdázás nagyon szuperül feldobja. Nagyon szép lett :)

  VálaszTörlés