esőesték | bolsius aromatic gyertya teszt


Igyekszem nem csak Yankee Candle gyertyákat használni még akkor is, ha ez kihívás. Őszintén bevallva elég költséges hobbi, ezért próbálom keresni a pénztárcabarátabb, ár/érték arányban megfelelő gyertyákat. A mai pont egy szerencsés eset :)

A Tescoban bóklászva találtam erre a szilvás-mandulás pite illatúra. Azóta láttam több helyen is, többek közt az OBI kertészeti osztályára emlékszem, sajnos a többire nem, de ha belefutok, frissítem a posztot a további lelőhelyekkel.

Visszatérve a gyertyára: üvegpohárban kapjuk meg a terméket, kis műanyag kupakkal lezárva. Nagyon hangulatosnak találom a kis lángnyelv alakú kivágást a fedőn, hogy meg tudjuk szagolni :) Szeretem az ilyen ötletes megoldásokat. Sajnos nincs feltüntetve rajta a várható égési idő vagy gramm, hogy saccolni lehessen és a honlapjukon sem találtam, de én az eddigi tapasztalataim alapján ~50 óra körül tippelném.
A kanóc hajlamos alagutat vájni a viaszba, ezért érdemes már az első használattól kezdve alufóliakoronát tenni rá, hogy megfelelően alakuljon ki a viaszmedence.

Az illata pedig...! Sem a mandula, sem a szilva nem hivalkodik ki belőle, de szerencsére egy nagyon kellemes, fűszeres süteményillat. Képes beillatosítani a szobám (jelenleg otthon vagyok, így nem a szokásos garzon légterét kell megtöltenie, hanem egy méretes, magas belmagasságú helyiséget) és az illatot tartja is elfújás után még néhány óráig. Szerintem jó vétel volt, akciósan sikerült elcsípnem, így pedig pláne. :) Ti próbáltatok már Bolsius gyertyákat? Van közüle kedvencetek?

elérhető: Tesco, OBI | ár: ~ 899 Ft




3 megjegyzés:

  1. Ilyet vettem tesómnak Karácsonyra, akkor talán nem lőttem vele nagyon mellé, ha ilyen jó :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki - remélem neki is annyira fog tetszeni, mint nekem :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés