a nyár színei: kivi


Nagyon-nagyon szeretem ezeket a kicsit vintage ihletésű manikűröket és úgy gondoltam, hogy a kivi színéhez ez illik. Én nem tudom, hogy én vagyok nagyon béna a gyümölcsválogatásban vagy a kivi eredetileg ilyen színű, de nekem a készletemben levő lakkok közül ezt megfogva éreztem azt, hogy megfelelő lesz ehhez a fordulóhoz.

Mivel alapvetően kicsit Summertime Sadness ez a lakk, egyértelmű volt a mintaválasztásom :) Stiping tape és pontozó segítségével készítettem el az alapot - ez látszik is a ragasztott részeknél, egyszerűen képtelen vagyok pontosan levágni, emiatt nem is túl tartósak az ilyen manikűrjeim, ha valakinek van valami tippje erre, ossza meg velem is!
Az alap után a Mundo de Unas lakkal virágokat nyomdáztam a MoYou Pro 04-es lemezről, mert amikor kézzel próbálok virágokat festeni, a végeredmény mindig gyalázatos :D Utána a virágok körvonalait kitöltöttem a Golden Rose matt rózsaszínjével, aztán az O.P.I. zöldjével próbáltam leveleket alkotni.

Őszintén bevallom, hogy nekem igazán tetszett ez a manim - nem tökéletes, de azért mégis ^^ Ti hogy álltok az ehhez hasonló vintage-féle stílussal? :)

Ne felejtsétek el lecsekkolni a többiek munkáit! Közben szorítsatok, mert épp szigorlatozom :)







Felhasznált lakkok:
  • Essence - Charlie Seen in green
  • Flormar - Snow White
  • Golden Rose - Matte 27
  • O.P.I. - Christmas gone plaid
  • Mundo de Unas - Pink

11 megjegyzés: