köröm●lakk | moyou - pro plate 04 & gothic 01


A nyomdázáshoz fűződő szerelmem újabb gyümölcseit mutatom be nektek: íme a Pro Plate 04 és a Gothic 01. Ezek közül a Pro decemberben Barbinál volt megőrzésen, mert együtt rendeltük és Szegeden volt, én pedig itthon, a Gothic pedig a születésnapi ajándékom Keresztanyáéktól :)

A minták mélysége és minősége hozza a MoYou szintet, tehát tökéletesek és gond nélkül használhatóak, a nyomdapárna minden apró részletet felvesz és továbbít a körmökre, szóval mint mindig, most is teljes lelki nyugalommal és szívvel ajánlom nektek ezt a lemezt. Meg az összes MoYou lemezt. Az ö-s-s-z-e-s-e-t. A pénztárcánk zokog, de megéri. Mellesleg megjegyezném, hogy a posta nagyon gyors volt, ugyanis január 16-án megrendeltem, 19-én feladták és 23-án már örömködve téptem fel a borítékot.


Elsőnek kezdjük a Pro Plate-tel, ő régebb óta vár a sorára: még az ősszel néztem ki magamnak és minden mintájáért odáig és vissza voltam. Mostanra a lelkesedésem kicsit elcsitult, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem imádom őt nagyon. 
Meglehetősen alapdarabnak tartom, mert sokféle minta keveredik benne: a Gabus által találóan buzibarokktól elkezdve a bal alsó sarokban a kézíráson, muffinon, szögesdrótos hollón (varjún?) át egészen eljutunk a virágmintákig, ezért egy bizonytalan mintaválasztás esetén én ezt ajánlanám első körben, ha már túl akar lépni a vonalak-hálók nyújtotta biztonságon, de még nem tudja, merre menne. 

Határozottan a kézírás a kedvencem, őt már többször használtam, míg húgom szeme a bagoly láttán csillant fel elsőre, így tényleg elég sok rétegnek megfelelhet ez a lemez, mert mi tényleg nagyon különböző ízléssel rendelkezünk :D

elérhetőség: Nailland / MoYou London | ár: 1965 Ft / £ 4.99







A másik pedig ez a kis gyönyörűség, amit elsőnek meg sem akartam rendelni - az eredeti kívánságlistámból végül csak egy darab került be a végső csomagba, őt majd a következő posztban mutatom be két másik társával együtt - öt lemez egyszerre kicsit sok lenne.

Ennek viszont majdnem minden részét imádom, minden fangirl álma ez a lemez... Nos, legalábbis a legtöbbé. Igazán örülnék, ha valaki megszánna minket, elintézné a jogdíjas hercehurcát és minden fandommal kapcsolatos nyomdalemezeket kiadnának *-* Mindenesetre addig is ez csillapítja a vágyakozásunk: találhatunk rajta az SPN fandomból ismerős megszállás elleni jelet és angyalűző szimbólumot, akad Doctor Who féle síró angyal, akar Merlin, Teen Wolf, Charmed, Nightmare before Christmas, tényleg majdnem minden, mi szem-szájnak ingere. Már csak Game of Thrones, Avengers, The Mortal Instruments kellene... persze, álmodik a nyomor :D

elérhetőség: MoYou London | ár: £ 4.99


  




2 megjegyzés:

  1. ÚRISTEN! Én a fél kezem odaadnám ezért a gothic lemezért...így is oda meg vissza vagyok az SPN-ért,ezek után pedig... huhh. Szép kis zsákmányok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Amikor kijött biztos voltam abban, hogy nekem ezt meg kell vennem - szerintem te se tartsd vissza magad tőle, ha rendelni akarsz, mert megéri :D

      Törlés