köröm●lakk | china glaze snow globe


Egy ismét nagyon rég a piszkozatok között kallódó posztot hozok nektek, ezúttal a China Glaze hógömblakkjáról. Ebből a típusú lakkból sokat találhattok a piacon, többek között a Models Own vagy Avon termékek között, viszont több okom is volt arra, hogy miért ezt a lakkot válasszam.

Egyrészt a China Glaze a legkedvesebb márkám, ami a bőven megfizethető, nagy mennyiségű és nagyon jó minőségű lakkjaiknak köszönhető. Másrészt épp akcióban volt, harmadrészt pedig ezek a glitterek benne szabályosak :D Tényleg, a harmadik volt a legnyomósabb indok, mert nem tudom elviselni a cafatkás vagy szálas glittereket. Legyen nekem négy- vagy sokszögletű, esetleg kör, de minden mást nehezen tolerálok.

Most pedig térjünk vissza a lakkra: egy átlátszó alapban úszkáló tiritarkán irizáló glitter-tengerrel van dolgunk. Önmagában nagyon sok réteggel fedne, nem próbáltam ki, számomra ez egyértelműen egy topper. Én általában két rétegben használom a lakkok fölé, a swatchokon egy sima fekete és fehér krémlakkon, illetve a Manhattan 12G-je fölött láthatjátok egy-egy rétegben. A csillámok jól irányíthatóak, így ezzel nem akadt problémám, az ecset szépen felveszi őket, ha használat előtt felrázzuk az üveget.

Határozottan az egyik kedvenc fedőlakkommá nőtte ki magát - nektek van hasonló darabotok? Szeretitek? :)

elérhető: Nailland pultok és webshop | mennyiség: 14 ml |  ár: 1490 Ft 






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése