a nyár színei: ibolya


Említettem már néhányszor, hogy a lilával, mint színnel nem igazán vagyok kibékülve - aztán felfedeztem, hogy a Moyra Gel Look család Giselle-je nekem a birtokomban van, ráadásul erősen lilába hajlik. Egyértelműen nincs ibolyaszíne, de ha megnézitek ezt a képet, a virág szirmainál a fehérbe hajló rész hasonlít erre ^^

Az ezzel párosított lakk sokkal inkább megfelel a mai színünknek. A nagy akció alatt szereztem be ezt a Claire's lakkot potom ötszáz forintért és az egyetlen fájdalmam ezzel kapcsolatban, hogy nem volt belőle rózsaszín, pedig tökéletes utánpótlása lenne az örök kedvenc Models Own - Southern Lights-omnak, amit most egyáltalán nem találok a Naillandnél.

De elég a drámából - a mani nagyon egyszerű, striping tape csíkok ragasztgatásával készült. Amennyire egyszerű, nekem annyira tetszik, ahogy ujjanként cserélődik fel a krém és mikroglitteres lakk aránya. :)

A mai kíváncsiságom viszont visszakanyarodik a szívfájdalmamhoz: van olyan lakkotok, amit nem lehet kapni, pedig eladnátok érte a fél karotokat?

Ne felejtsétek el megnézni a többiek munkáit se!





Felhasznált lakkok:
  • Moyra Gel Look - Giselle
  • Claire's - Magical Unicorn

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett *-* én egy essie lakknak örülnék, de nagyon, csak nem tudom hol lehet kapni/rendelni, én pedig nem szeretem az ilyen ebay-es rendeléseket...már a fizetési mód miatt sem... én már csak az utánvétben bízok. :)

    VálaszTörlés