ebay finds #2: hátlapok


Ez egy rövidke, inkább minőségbemutató poszt lesz a hátlapokról, mert két eladótól rendeltem őket összesen. Általánosságban elmondhatom, hogy az összes 3 hét alatt ért ide Kínából, mind 270-280 forint körül volt és biztonságos csomagban érkezett, nem esett bántódásuk :)

Samsung Galaxy Note 3-mal rendelkezem, szerencsére elég sok fajta kapható rájuk, de ahogy szétnéztem más márkák között, ott sem kicsi a kínálat. A legtöbb persze a különbözö Iphone-okra van, dehát ez várható volt. :)

Ezek a hátlapok pont ugyan olyan vékonyak és hajlékonyak, mint az eredeti, az egyedüli különbség az, hogy ezek fényesek itt-ott matt részekkel. Emiatt csúsznak is, de mivel én erre átlátszó szilikontokot is teszek rá, hogy véletlen se essék bántódása a telefonnak, nem zavar. Személy szerint valamivel jobban is szeretem a hátlapokat, mint a tokokat, mert mivel elég hamar megunok egyet-egyet, így nem akkora pénzkidobás, mint egy drágább tokra beruházni.

A tokokról is jön poszt hamarosan (még várok egyre), addig is: ti vettetek valaha hátlapot eBayről? Megfelelőnek találtátok? :)











0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése