testápolás | treacle moon cute satsuma smile


Amennyire szeretem a Treacle Moon termékeket, annyira nem volt szó róluk eddig a blogon. Erre semmi épkézláb mentséget nem tudok felhozni, de konkrétan mindig ilyen kézkrém van a táskámban és mindig van egy-két tusfürdőjük a kád peremén, így nagyon ideje volt pótolni ezt a hiányosságot!

A Treacle Moon termékek sajátossága ez a cuki, buci kis üveg: a nagy testápolójuk pontosan ugyan ilyen formájú, mint a tusfürdőjük - annyi különbséggel, hogy pumpás adagolót kapott. Nagyon szeretem, elég stramm és a címke bírja a kád szélén kopás nélkül a vizet, mert azt el kell ismernem, hogy egy-egy ilyen 500 ml-es adagot elfogyasztani nem rövid idő.
Ugyan ez igaz a testápolóra is, mert bár az csak 350 ml, az is nagyon-nagyon tartós. A kis testápolót láthatjátok a képen, szerencsére ez is tökéletesen bírja a gyűrődést :)

Tudom, hogy sok embernek szempont, ezért kiemelném, hogy ez állatkísérletek nélkül készült vegán termék. :)

Most az egyik legújabb illatot mutatom meg nektek, ami a "cute satsuma smile" névre hallgat. A Treacle Moon termékek sajátossága az extrém cuki kis szöveg, amit kitalálnak és az üveg elejére nyomtatnak - ez a Müllereseken/DM-eseken németül, a Tescosokon angolul szokott szerepelni.

"A narancssárga - mondta a kislány - biztosan a legboldogabb szín az összes közül... A narancs mesés illata csiklandozza a lelket és mosolyt varázsol az ajkaidra, mintha igaziból nevetnél." - Hát kívánhatnék ennél aranyosabbat?

Nagyon kedves, friss, narancsos illat - nekem a narancs miatt karácsonyi beütése van (nekem a karácsony=narancs, mandarin), de nem a fűszeres, hanem tényleg a frissítő fajta. Mintha épp most bontottam volna meg egy érett szemet. :D Sajnos a tusfürdő illata rajtam nem tartós - tusolás közben intenzív, de utána 10-15 perc alatt elillan. Ezen viszont lehet segíteni a testápolóval, ami minimum fél, de nem ritkán egy-két óráig is érezhető a kezemen - úgyhogy biztos vagyok abban, hogy ez más testrészeimen is ugyan így működne, csak sajnálom ezt a picit arra használni.

A tusfürdő megfelelően habzik és tisztít, egyáltalán nem bántja a bőröm - és ami még fontosabb, hogy a húgomét sem: ő ekcémára hajlamos és érzékeny minden túl mű dologra, de előszeretettel használja a márka málnás és gyömbéres illatát felváltva, így talán megér egy próbát az érzékeny bőrűeknek :)

Remélem idén lesz fahéjas tusfürdőjük is, mert tavaly csak almáspités volt - ha a Müller felé sodor benneteket az élet, feltétlen vessetek erre a családra egy pillantást! Nektek melyik a kedvenc őszi tusfürdőtök? :)

elérhető: Müller | mennyiség: 60 ml / 500 ml | ár: 325 Ft / 1290 Ft







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése