manikűrvadász 24. forduló


Ismét elérkeztünk egy újabb fordulóhoz, amin szerencsésen részt is tudtam venni :) Ezúton is köszönöm Bellának, aki a mostani kör házigazdája volt!

Izgatottan vártam a sorsolást, és úgy alakult, hogy ismét PAncsitól válogathatok, mint a 12. forduló során. Kíváncsian várom a 36. kört, hogy akkor is PAncsi lesz-e a párom :D Vagy esetleg a 48-asban, ha duplázódva kapom őt mindig.

Mint akkor is, most is öröm volt a szebbnél szebb lakkozásai körül válogatni, nehéz döntés volt egy karácsonyi holo-hópelyhes csoda, egy festett üveges és 2016 Pantone színei közül válogatni, de végül erre a kissé régebbi, de igazán szép manira esett a választásom, ahol PAncsi új Pueen lemezeket tesztelt. Nagyon szeretem az arany-rózsaszín párosítást, pláne fehérrel - egyszerre érzem kuckósnak, minden évszakban passzolónak és légiesnek is :)


Kicsit nehéz volt duplikálnom PAncsi munkáját, mert az általa használt lakkoknak még távoli testvérei sem álltak rendelkezésemre, így fehérarany glittereket és egy régi Essence trendkiadás rózsaszín lakkját választottam eszközömül.
Hogy megőrizzem PAncsi manikűrjének légies-tündéres vonásait - mivel Pueen lemezem sincs még - a Pet'la Feathers csipkés-virágos motívumát választottam.

Felhasznált lakkok:
  • Essence - Ultra Strong Nail Hardener
  • Essence Fun Fair -  Sweetheart's sweet tooth
  • Essence fehér nyomdalakk
  • Pet'la - Feathers
  • Essence - BTNG
  • Kincsesben kapható glitter

Nézzétek meg a többiek munkáit is!


bocsánat a takony képekért, az időjárás novembernek érzi magát


6 megjegyzés:

  1. Szép lett a manid, a középső két köröm csillámos alapja különösen jól mutat!

    VálaszTörlés
  2. Mindig kíváncsian várom, hogy melyik manikűröm nyeri el a párom tetszését! Ezt a manikűrt én is nagyon szerettem, épp terveztem újraalkotni :)
    Nagyon tetszik a Te verziód, a csillámos arany alap nekem is nagyon bejön! :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett, a csillámos alap a kedvencem:)

    VálaszTörlés