lakkteszt | a-england - sleeping palace


Azt hiszem ez az a pillanat, amikor a taupe átveszi az uralmat a blog fölött. Üdvözöljük hát Demóna körömlakkját, a Sleeping Palace-t!

Gyorsan letudva a formaságokat, a csomagolása a szokásos A-England, szögletes üveg, ujjlenyomatgyűjtő kupak, megfelelően használható egyenesen vágott ecset, folyós, de terelhető körömlakk, ami egy rétegben fed. Nagyon maximum másfél, de nyomdázni is jó, így csak az aktuális sikerességemtől függ a rétegek száma :D Az általam birtokolt összes A-England lakkra igaz ez egyébként, lenyűgöző, amit a minőséggel művelnek.

Most pedig térjünk rá a színére: számomra lilába hajló taupe végtelen, a márkára jellemző finom holoval. Nem rejlik mögötte belső izzás, sem pehely, de őszintén szólva, nem is hiányolom belőle. Ez a lakk kifinomult, elegáns és gonosz, jóformán elvárnám, hogy újraforgassák a Demónát és ezt kenjék Angelina Jolie körmeire. Mondjuk az egész Burne-Jones Dream kollekció ilyen hatással van rám... Néha úgy érzem, problémáim vannak a körömlakkokkal :D
Napfényben mutatja meg az igazi arcát, nekem leginkább ez egy februári lakk, amikor még nincs tavasz, de a nap már előbukkan itt-ott. Egyébként meg tényleg bármikorra jó, ha valaha estélyis helyre kellene mennem, biztos, hogy őrá esne a választásom. Valami csoda ez a lakk...!

Nektek melyik a kedvenc A-England körömlakkotok? :)

elérhető: NailLand | mennyiség: 14 ml | ár: 2990 Ft







4 megjegyzés: