sminkteszt | catrice liquid camouflage - porcellain


Jöjjön a szuperlatívuszokkal jellemezhető Liquid Camouflage - High Coverage Concelaer tesztje, ami a korrektorok korrektora, folyékony highlighterek highlightere és egyenesen az istenek ajándéka mert hamarosan jön Essence rúzsteszt, ami közel sem lesz ennyire dicsért termék. Tényleg.

Gyorsan a külsőségekről: masszív műanyag, táskakompatibilis - de minek, ezt napközben nem kell javítani -, klasszikus applikátor, ujjlenyomat-gyűjtő kupak és fejjel lefelé is tárolható ez csak azért fontos, mert béna vagyok és így könnyebben kijön a cucc - mert vannak olyanok, ahol domború a teteje, istenem miért.

Most pedig a belsőről: az illata egy az egyben megegyezik az Even Skintone alapozóval - kértek tesztet arról is? ^^ -, így egy kifejezetten erős parfümszaggal van dolgunk. Ilyen mennyiségben ezt én már szagnak hívom, sajnálom. És ez volt az összes negatívum, ugyanis ez a kicsike nem ül bele a ráncokba, nem ül bele a pórusokba, nem emel ki száraz területeket, maximálisan elfedi a lila karikákat a szemem alatt, a pirosságot az orrom tövében, a pirosságot a pattanásokon - vagy azok helyén -, ráadásképp pont remek highlighter ajkak fölé, homlokra és úgy bárhová, ahová highlightert akarok kenni.

A fedése remek, egyszerűen hibátlan a bőröm, ha minden szükséges helyre pöttyintek belőle :D A tónusa is remek: se nem sárgás, se nem rózsaszínes. Ez az extra világos árnyalat, láthatjátok  majd a swatchképen is, hogy valóban az, ez pedig pozitívum a Hófehérkéknek. Eggyel sötétebb árnyalatban kapható még, ami Light Sand névre hallgat.

Egész nap ott marad, ahol én akarom - az orromon használva persze átfénylik, de nem is ígér semmi olyat, hogy ezt nem tenné, viszont piros akkor sem lesz, csak púdert kell rajta igazítani. A vízállóságával nem tudok mit kezdeni, mármint én így oké... de az esőtől eddig sem jött le egy korrektorom se, vagy ilyesmi :D Szóval biztos hasznos, pláne vízparton, csak nem nekem.

Eloszlatni is rendkívül egyszerű, én alapozó fölé használom, aztán a Catrice sminkszivacsával dolgozom el, vagy szemöldökcsontra egy lapos korrektorecsettel viszem fel. Minden eszközből könnyen ki lehet mosni - találkoztam már olyan sminktermékkel, amit lehetetlen volt kiszedni a szivacsból/ecsetből, ezért tartottam fontosnak kiemelni, mert itt azért tényleg jó fedésről és sűrű krémről beszélünk.

Sajnos pontos árat nem tudok nektek mondani, mert én úgy egy hónapja vettem kb az Auchanben, a Rossmannok még mindig nem hozták be, Szegeden meg Müller nincs, így nem tudok beszaladni megnézni :/ Viszont ha kikerülnek az állványokra, frissítem majd a posztot is ^^

Arról is szólnék néhány szót, hogy Camouflage vs Liquid Camouflage... Fedés tekintetében mindkettő remek. Pro a folyékony verzió mellett, hogy nem ül be a szem alatti ráncokba és sokkal könnyebb eldolgozni, a tégelyes kiszerelés mellé pedig a higiénikusság, illatmentesség és nagyobb színválaszték áll. Ezen felül pedig csak rajtatok múlik, én a liquid mellé teszem le a voksom ^^

Ti használjátok valamelyik Camouflage korrektort? Melyik a kedvencetek?

elérhetőség: minden Catrice állvány | mennyiség: 5 ml | ár: 1290 ft





3 megjegyzés:

  1. De jó hogy írtál róla tesztet! :) Még nincs a Roszikba?! Mehetek a Müllerbe... A glamour napokon akarom beszerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy hasznosnak találtad - szombaton láttam egyébként egy Rossmannban (Szolnokon, pláza, ha ez segít), a miénkben még nem, így általánosítani nem merek, de remélem kirakodják mindenhová a Glamour-napokig ^^

      Törlés
  2. De jó hogy írtál róla tesztet! :) Még nincs a Roszikba?! Mehetek a Müllerbe... A glamour napokon akarom beszerezni.

    VálaszTörlés