KÖRÖM●LAKK | MANIKŰRVADÁSZ 13. FORDULÓ




Ni, ismét elértünk egy újabb fordulóhoz, amitől sokkal jobban tartottam, mint az előzőtől. Lolli manikűrjei gyönyörűek, de az én kézügyességem nagyon távol áll az övétől. Csodálom őt, amiért olyan részletes és szabadkézi virágokat és egyéb mintákat készít, nekem még az egyenes vonal is kihívás :D

Szerencsére őt is elég rég követem, ezért viszonylag egyszerű dolgom volt a manikűr kiválasztásával, az újraalkotással meg... nos, kissé meggyűlt a bajom, de nagyon élveztem ^^ Lágy arany mentával fantázianévre hallgat az a cukiság, amit sikerült kiválasztanom tőle. Rendkívül elegáns és csinos manikűr, amit én szokásomhoz híven full téli díszbe öltöztettem, több-kevesebb sikerrel.



Ismét sikerült kiválasztanom egy holografikus manikűrt, de nem akartam kétszer egymás után ugyan azzal a színnel és finissel indulni, ezért fogtam magam, és a Lovely nagy becsben tartott fehér homoklakkját használtam alapnak. 

Nem volt maradéktalanul jó ötlet, mert nem tudtam csíkokat húzni vele - tegye fel a kezét az, aki meglepődött. Egyedül vagyok vele, tudom :D De végül is egy fehér alapot igénylő pluszban kétréteges lakk nem épp arról híres, hogy majd szépen pigmentált csíkot húz nekem...

Ennek ellenére imádom ezt a lakkot és nem volt szívem lemosni - pedig kipróbáltam fordítva is, hogy fehér alapot kap és erre húzok nude/színes csíkokat, de úgysem tetszett... ezért hagytam teljes pompájában, hópihéstül-mindenestül.

A nude a Golden Rose - Rich Color 71 és Miss Sporty 110 frankenje, fele-fele arányban kevertem őket össze. Ehhez társítottam hópihés matricákat, aminek nem tudom a márkáját és már nem is lehet kapni - a Mars téren levő fodrászkellékesben vettem, de már nem volt ugyan olyan. 

A fényképezési tehetségem hagy némi kívánnivalót maga után, ennek ellenére szeretem ezt a manit és örülök, hogy részt vehettem ebben a fordulóban is!






bónusz fényképcica


6 megjegyzés:

  1. De édes az a cica! :)
    Szép és elegáns mani, talán picit kontrasztosabb színeket választhattál volna, de biztosan csak a fotókon nem jönnek át a színek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Belekontárkodott a fényképezésbe :D

      Igazad van amúgy, nagyon sápatag lett. Cserébe csodásan csillogott, mikor tegnap este merészeltem kimenni a boltba, akkor nagyon szép volt ^^ De nem is én lennék, ha nem felejtettem volna el megörökíteni...

      Törlés
  2. Szép lett, nekem tetszik hogy ilyen kis visszafogott :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik! Szeretem az ilyen visszafogottabb manikűröket:)

    VálaszTörlés
  4. Mindkettő nagyon tetszik. Anno emiatt a lakkozás miatt vásároltam meg a Moyra nude holo lakkját. :D

    VálaszTörlés