nyomdalemez | moyou festive 17, hipster 06 & 08


Amíg izgatottan várom az ehavi MoYou rendelésem, gondoltam megmutatom az augusztusi-szeptemberi hault ebben a témában - utána úgyis jön a következő ezzel kapcsolatos poszt, amiben már van egy új kollekciós darab is az Enchantedből :)

Azt elmondhatom, mint mindig, hogy a lemezek minősége kiváló (oké, a Festive-et nem próbáltam, de azért erősen mernék rá fogadni, hogy vele sem lesznek problémáim), a MoYou-tól való rendelés gyors volt és megbízható, így még mindig ez a kedvenc nyomdalemez márkám.


Az első, dátumhoz kevésbé, időjáráshoz annál inkább passzoló ünnepi lemez kivételesen a NailLandtől van :D A pulton találtam az 50%-os szekcióban, aminek eléggé megörültem, mert már tavaly is ácsingóztam rá, de végül nem vettem meg. Ilyen akció keretében viszont ember legyen a talpán, aki ott hagyja - hiába volt augusztus, mikor vettem, a polcon elfér, kenyeret meg nem kér. Ezzel sajnos igen sok mindent meg tudok indokolni... Alig várom az ünnepi időszakot, hogy felavathassam végre :)

elérhetőség: NailLand / MoYou | ár: 1965 Ft / £4.99




A másik két lemez a Hipster kollekcióból származik és egész évben kiélhetem rajtuk a körömfestés iránti vágyaim, fura pillantások nélkül mert hát az októberi karácsonyi körmökre azért szoktak no.

A 06-os számra hallgató, plaid/tartan mintás kicsikémen látszik, hogy már szorgosan volt használva. A köztünk lévő szerelem töretlen és maximális, a legapróbb vonalakat is felveszi bármelyik nyomdázásra alkalmas lakkom, egyedül a körmökre való applikálással van egy kis nehézség, mert az egyenes vonalak hajlamosak itt-ott meggörbülni, pedig az én körmöm nem tartozik az ívelt fajtába.


Ennek ellenére jelenleg ez a legkedvesebb nyomdalemezem mind közül, jóformán minden második manikűrömben használom, a jelenlegi kedvenc technikám az, mikor ezzel nyomdázott az összes/utolsó három vagy kettő ujjam, azok közül meg egyen van egy bármilyen másik minta, mint egy szarvas, kicsi korona, ilyesmi, imádom :D

elérhetőség: MoYou | ár: £4.99





A 08-as számra hallgató lemezt másodjára sikerült csak megkaparintanom. Először elveszett egy a közvetlenül MoYou-tól rendelt csomagom a posta útvesztőiben, de a csapat nagyon segítőkész volt - bár mindig kihasználom az ingyen postát, így követési számról szó sincs, amint írtam nekik egy e-mailt a postázásra szánt idő végén, azonnal visszautalták a csomag árát.

Számomra ez inkább egy nyári lemez, engem akkor kap el az az életérzés, amihez ezek a minták passzolnak, de például a kereszteset imádom most is használni nude/szürke és fekete kombinációban.

elérhetőség: NailLand / MoYou | ár: 1965 Ft / £4.99




2 megjegyzés: