yankee candle review #8


Oké, ezzel a poszttal el vagyok késve, lévén tegnapelőtt volt Halloween és tegnaptól hivatalosan is karácsonyidőszak van. :D Az ellenkezőjéről senki sem fog meggyőzni, ne is próbálkozzatok. Már a boltokban is kinn van minden! Nehezemre esett nem sikítozni örömömben a Tesco közepén...
Mindenesetre hozok nektek egy-egy rövid leírást ezekről az illatokról, ugyanis ahogy lecsengenek az ünnepek általában kiárusítják az illatokat - úgy pedig sokkal olcsóbban juthatunk hozzájuk :)


Witches Brew: ,,Az egzotikus pacsuli fűszeres-édes illata magával ragad és megbabonáz."

Kezdjük a kedvencemmel. Ez a tökéletesen feketére olvadó csoda valóban egzotikus, fűszeres és édes. Sajnos nem tudom, hogy milyennek kellene lennie a pacsulinak önmagában, de az biztos, hogy ez egy eléggé átható és megosztó illat: a tavalyelőtti tökfaragásunkkor panaszkodtak arra, hogy fejfájdítóan erős (pedig nagy légterű lakásban lakom), de dicsérték is. Érdemes megszaglászni, mielőtt nagyobb méretre ruházunk be belőle. Én mindenesetre tervezem :D

elérhető: Yankee Candle | ár: 540-6490 Ft


Forbidden Apple: ,,Csábító főzet, amely az almát – bergamottal, fekete tölggyel és vaníliával keverve – tiltott helyre repíti el."

Ej, ej... ahogy a korábbi véleményezéseimből kiderült, nem vagyok nagy rajongója a tiszta gyümölcsillatoknak. Ez eléggé hasonlít a korábbi Sweet Apple tartra, aminek légfrissítő illata van. Ennek is, csak épp zöldalmás légfrissítő és nem annyira rossz :D Bergamottot, vaníliát és tölgyet nyomokban sem érzek rajta, ami eléggé kár. Cserébe sötét méregzöldre olvad, igencsak hangulatos. 

elérhető: Yankee Candle | ár: 540-6490 Ft


Candy Corn: ,,A Halloween-cukorka ismerős, édes illata kedves emlékeket idéz fel a halloweeni mókáról és finomságokról."

Végezetül a második kedvencemet hozom. Sajnos sosem volt szerencsém az igazi candy cornhoz, de ez valóban egy édes, cukorkás illat. Érezhető, de közel sem annyira fejfájdító, mint a Witches Brew. Eléggé visszafogott, így jó választás lehet kisebb szobákba vagy migrénre hajlamosaknak :)
Az pedig, hogy ebből mintagyertyát mutatok nektek csak azért van, mert ebből csak ez volt, míg a másik kettőből csak tart volt az üzletben :D Mert egyébként mindből tartot hoztam volna.

elérhető: Yankee Candle | ár: 540-6490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése