china glaze | everglaze activate top coat teszt


Szerintem kevesen akadnak, akik még nem hallottak a China Glaze új fedőlakkjától - a legtöbben el voltak tőle ájulva, mondván ez a valaha volt legjobb fedőlakk, amit valaha próbáltak. Kissé szkeptikusan álltam a kérdéshez, de a kíváncsiságom erősebb volt, mint az ellenérzéseim és amúgy is pótolni kellett a hőn szeretett China Glaze - Fast foward top coat lakkom, így márkahűen őt vettem meg :)

Amint látjátok, a csomagolása változott - kevésbé strapabíró is lett, fogalmam sincs, hogyan maszatolódott el így a felirat. Fényes fekete külsőt kapott, ami nem túl praktikus, mert így lövésem sincs, mennyi lakk van még benne. Fontolgatom, hogy a hátulján a borításból lekaparok egy sávot, hogy lássam, még nem tudom :/ A kupakja fehér, a fogása kényelmes.
Az ecsetét is megváltoztatták, a szokásos hosszú és egyenes CG ecsethez képest ez kifejezetten rövid. A vágása még mindig egyenes, de sokkal tömzsibb. Kifejezetten szeretem :) Az pedig, hogy áttetsző az ecset és pontosan tudom, hová kenem a lakkot, egyszerűen zseniális :D A FFTC ecsetén gyakran volt az, hogy nem kentem eléggé oldalra a lakkot, olyankor pedig megtörik.
Ez ennél sincs másképp, ha a színt nem fedi le teljesen a fedőlakk, nem összehúzza, hanem... megtörik ott a lakk, felbukkan egy sáv a körömből, utána meg folytatódik a szín tovább, remélem értitek, mire gondolok :)

A lakk maga irdatlan büdös. Legalább annyira, mint a Mundo de Unasok, csak másképp - azok benzinre hasonlítanak nekem, ennél még nem jöttem rá, de a szaga öl :D És ezzel be is fejeztem a negatívumokat. Mikor először kentem fel, alaplakk-4 réteg szín-fedőlakk kombinációnál három perc múlva megcsúszott a kezem a billentyűn és ott kaptam akut hátsófali infarktust, hogy most kezdhetem előröl, nem teheti ezt velem, elrontottam, de nincs kedvem újra festeni... ééééés semmi. Megszáradt annyira, hogy ne tegyen benne kárt, nem hittem a szememnek :D Ráadásul ultra fényes, rendesen géllakknak lehetne hinni, ha nem tudná rólam mindenki, hogy utálom őket.  A nyomdát pedig nem keni el, pedig nekem egyszer sikerült rendesen húzkodni az ecsetet - viszont a piros lakkokat oldja kicsit, amikor a CbL - Love, actually fölé kentem, közben húztam le egy fehér papírlapon az ecsetet tisztítás céljából.

Aztán jött a fekete leves - a tartósság kérdése. Nehezen bírom sokáig fenntartani őket, mert egyszerűen halálra unom a színt, ráadásul kapargatom őket, pluszban a kezeim erősen igénybe vannak véve (perks of being a nurse), így extrém hamar kopnak.

A Maybelline 245-ös nudeját kentem fel, mondván majd meglátjuk, mi lesz. A hüvelykujjam kapott a China Glaze - Snow Globe glitteres topperjéből két réteget, az a körmöm sajnos egy az egyben levált két nap után :/ Túl vastag lett, mert összesen alaplakk-két színes-két topper-két fedő, hogy az érdességet kiküszöböljem.

Viszont a többi, ahogy látjátok, remekül bírta - vasárnap délután kentem fel, következő szombaton mostam le annyi kopással, amennyit láttatok (a másik, domináns kezemen lemostam korábban, mert az egyik körmöm beszakadt és lereszeltem őket, de a kopás ott sem volt ennél nagyobb - ezeket a tesztelés kedvéért fennhagytam), de akkor is csak azért, hogy újrafessem őket, mert szerintem ez még a bőven vállalható kategória. Abszolút ajánlom tehát én is, ha el tudjátok viselni a szagát :)

Ti terveztek az Everglaze családból venni valamit? :) Az én fantáziám nagyon birizgálja egy jó fehér...

elérhető: NailLand | mennyiség: 14 ml | ár: 1990 Ft




frissen festett

2. nap

5. nap

lemosás előtt


2 megjegyzés:

  1. Hű. Nagyon szuper poszt volt. Én eddig a schét "imádtam töretlenül",de ezek után kényszert érzek,hogy kipróbáljam. *--*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom, nekem is ő a szent grálom - a füzetem hátulját is vele fedtem be :DD #creativitystrikesagain

      Törlés