körömápolás | aveo acetonmentes körömlakklemosó párnák


Mára egy képekkel dokumentált tesztet hoztam az új kedvenc körömlakklemosómról. Acetonmentes, papaya és citromillatú, utazáshoz ajánlott termék, ami az ígéretek szerint alaposan és kíméletesen távolítja el a körömlakkot.


Csomagolását tekintve semmi csicsa, egy fehér, tekerős tetejű doboz, az alján matricával - ami az enyémről már lekopott -, a lapokat pedig egy Aveo feliratú fólia védi, gyanítom a kiszáradástól. Összesen harminc ilyen lapocskát tartalmaz...


...amik nagyon vékonyak. Nem viccelek, először sikerült is többet kiszednem, mert nem hittem el, hogy egy ennyire vékony, hártyaszerű valami fogja eltávolítani a körmeimről a lakkot. Pedig de, egyetlen lap elég mind a tíz körmömre úgy, hogy alap-két színes-fedő volt rajtuk. Maga a lapocska nem szakad, foszlik vagy esik darabjaira, hanem csak felbolyhozódik használat közben, mialatt olajos réteggel vonja be a körmöt és a körömágyat is, ahol éri.

Nekem a napi többszörös alkoholos kézbedörzsölés miatt eléggé szét vannak száradva a körömágyaim, hiába a rendszeres krémezés-pakolás-ápolás, de merem állítani, hogy ez a kis termék nem rontott tovább az eddigi állapoton, míg az örök kedvenc Isana lemosó igen.

Azt viszont meg kell említenem, hogy az első körmöt csak alapos dörzsölés után hajlandó leszedni :D Mintha a párnák belsejében picike kapszulákban lenne az eltávolító anyag, amit össze kell törni, hogy működjön, utána pedig siklik, mint az álom. Azt meg említenem sem kell, hogy isteni illata van :)




Sajnos hátránya is akad, pont az olajos és ápoló mivoltából fakadóan: közvetlen az ezzel való lemosás után lehetetlenség rá festeni. Én ilyenkor épp csak átszaladok az Isana lemosójával, hogy egy teljesen tiszta, zsírtalan felületet kapjak és mehet a móka, de ezen kívül tökéletes és sokkal jobban szeretem, mint bármelyik általam használt körömlakklemosót eddig.

Csak ajánlani tudom! Ti próbáltatok már hasonló körömlakklemosó párnát? Sikerrel jártatok? :)

elérhető: Müller | mennyiség: 30 lap | ár: 349 Ft

Miss Sporty Quick Dry 470



1 megjegyzés:

  1. 349 ft-ért nem rossz.
    Nekem ilyen Kikoban van,15db-os,de nagyon zsíros .nem szeretem :(
    De ez viszont nagyon szimpinek tűnik :)

    VálaszTörlés